SIVV een denktank voor veiligheid

De samenstelling van bestuurders en gelieerden aan de Stichting Innovatie voor Veiligheid met haar diversiteit aan gezichtsvelden en ervaringen vormen een denktank voor veiligheidsvraagstukken. Uniek is dat in SIVV zowel opdrachtgevers, opdrachtnemers en onderzoekers bij elkaar komen die een aanzet geven om zaken op een geheel andere wijze te gaan bezien c.q. aanpakken. Sinds de start in 2011 zijn er uit de samenwerking al vele inspirerende zaken ontsproten en voelen we de discrepantie in de match tussen vraag en aanbod steeds beter aan. De drive van ondernemer, opdrachtgever en onderzoeker is enorm, alsook moet deze een weg vinden in verbinding en respect. Co-creatie is daarom ons credo. Wij nodigen eenieder die behoefte heeft aan een denktank op veiligheid uit om met ons om tafel te gaan.

De deelnemers van SIVV moedigen het denken en werken aan een veilige samenleving aan onder aandere door te publiceren. Hieronder vindt u enkele interessante publicaties vanuit diverse perspectieven over veiligheid.

Crisis managen is logistiek werk, echter? De meldkamer belicht Curating informatie voor veiligheid De politie afschaffen of anders inregelen
Veiligheid niet meten met onveiligheid