voorzitter - 06 2252 3856 - paul.pattynama@sivv.nl

Paul Pattynama is veiligheidsexpert met ruim 30 jaar leidinggevende –zowel operationeel als beleidsmatig- ervaring bij diverse brandweerkorpsen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Zijn laatste functie in overheidsdienst was regionaal commandant Brabant-Noord. Daarna richtte Paul zijn adviesbureau Adphidius op, evenals de Stichting Innovatie voor Veiligheid. Paul is managing partner bij Strateq, een toonaangevend bureau voor Strategies for Resilient Smart Cities. 

Aandachtsvelden: Interim, onderzoek en Smart City.

 

bestuurslid - 06 12 460 914 - petra.scheffers@sivv.nl

Petra Scheffers is Hoger Veiligheidskundige met ruim 20 jaar ervaring. In het dagelijks leven is Petra zelfstandig adviseur op het gebied van arbeidsveiligheid voor opdrachtgevers uit diverse sectoren, zoals de petrochemie. Daarnaast is Petra freelancetrainer en auditor van veiligheidsnormen zoals VCA en Safety Culture Ladder.  Voordat Petra in 2010 haar eigen adviesbureau Lelie Consultancy oprichtte was zij Project Manager in het postacademisch onderwijs van de TU Delft en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van onderwijsprogramma’s als Master of Safety, Health & Enviroment (MHSE) en Master of Public Safety (MPS).

bestuurslid - 06 184 978 32- john.vantrijp@sivv.nl

John van Trijp heeft een achtergrond in het analytisch chemisch onderzoek o.a. op het gebied van food safety. Daarnaast heeft hij in totaal 20 jaar brandweerervaring en heeft hij sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht en gepubliceerd op het gebied van veiligheidsregio’s. Hij is voor Integrale Veiligheidskunde in verschillende hoedanigheden actief bij meerdere hogescholen. Binnen zijn eigen bedrijf Libertas in Vivo, zet hij zich in voor mens & omgeving op het gebied van leven en ervaren.

Aandachtsvelden: Onderzoek, ontwikkeling en veerkracht.

foto Gerard Brom1
SIVV Press - 06 5377 2531‬ - gerard.brom@sivv.nl

Gerard Brom is gepensioneerd uitgever. Zijn expertise ligt bij educatieve uitgaves. Gerard is altijd op zoek naar nieuwe didactische methodieken, zo heeft hij aan de wieg gestaan van Whizzbook, Pick-and-Place en PoD (Printing on Demand). Binnen SIVVPress gebruikt hij innovatieve oplossingen om veiligheid bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.