voorzitter - 06 2252 3856 - paul.pattynama@sivv.nl

Paul Pattynama is veiligheidsexpert met ruim 30 jaar leidinggevende –zowel operationeel als beleidsmatig- ervaring bij diverse brandweerkorpsen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Zijn laatste functie in overheidsdienst was regionaal commandant Brabant-Noord. Daarna richtte Paul zijn adviesbureau Adphidius op, evenals de Stichting Innovatie voor Veiligheid. Paul is managing partner bij Strateq, een toonaangevend bureau voor Strategies for Resilient Smart Cities. 

 

penningmeester - 06 1907 9427‬ - gerard-jan.brummer@sivv.nl

Gerard-Jan Brummer is raadgevend bestuurskundig adviseur, onder meer gespecialiseerd in maatschappelijke veiligheidsvraagstukken. Als bestuurskundig politicoloog was hij jarenlang actief als docent, adviseur en manager in het hoger bestuurs-onderwijs. Hij was de initiatiefnemer van de bachelor-opleiding Bestuurskunde voor politiemedewerkers, die ruim 10 jaar succesvol werd aangeboden. Vanuit de hieruit opgebouwde expertise stond hij aan de wieg van de HBO-opleiding Integrale Veiligheid. Zijn ambitie is om voor schijnbaar onoplosbare vraagstukken creatieve en gedragen oplossingen te ontwikkelen.

1e secretaris - 06 5322 5343‬ - klaas.tuitjer@sivv.nl

Klaas Tuitjer is onder meer docent bij het IFV. Van 2012 tot 2014 was hij secretaris van het bestuur en hoofd Veiligheidsbureau Veiligheidsregio Brabant Noord. Tussen 1993-2016 was hij rganisatieadviseur verandermanagement en kwaliteitszorg bij onder meer Rijnconsult en Het Ontwikkelaarsgilde.

 

 

2e secretaris - 06 2076 3234 - martin.madern@sivv.nl

Martin H.E. Madern MSc is bestuurskundige. Hij is sinds 1994 tot heden actief in de publieke veiligheidssector. Zijn expertise ligt bij risico- & crisisbeheersing. Hij focust in zijn werk op de kracht van multidisciplinaire (team)samenwerking en op verantwoord veilig gedrag.

foto Gerard Brom1
SIVV Press - 06 5377 2531‬ - gerard.brom@sivv.nl

Gerard Brom is gepensioneerd uitgever. Zijn expertise ligt bij educatieve uitgaves. Gerard is altijd op zoek naar nieuwe didactische methodieken, zo heeft hij aan de wieg gestaan van Whizzbook, Pick-and-Place en PoD (Printing on Demand). Binnen SIVVPress gebruikt hij innovatieve oplossingen om veiligheid bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.